Canistheraphy attest/ Canisterapeutické přezkoušení

On Sunday 23rd of August me and Rori were to prolong (attest) our canistheraphy exam. We met there our A girl - Atea Yellow which did the canistheraphy exam for the first time.

Both girls Rori and Tejka did really well and they successfully passed :) Me and Rori will visit the patiens in Klaudianova hospital in Mlada Boleslav and Petra and Tejka would like to make happy the children in Children´s Centre or older people in Hospice. We are proud to our girls ;)

 

23.8.2015 se konalo canisterapeutické přezkoušení dobrovolníků Klaudiánovy nemocnice pod záštitou psí školy Od Svaté Lucie.
Na této príma akci, kde se nově zkoušelo či přezkušovalo více než 20 canisterapeutických týmů jsme se potkaly také s naší Áčkovou slečnou Tejkou. Na zkoušce se pejsci testovali z reakcí na hlučné skupinky lidí, nenadále pády předmětů, braní pamlsků z ruky, pokládání k pacientovi na deku, z reakce na berle a invalidní vozík, ale také z poslušnosti, tedy přivolání, odložení a podobně.

Rori při přezkoušení uspěla a můžeme tak s klidným svědomím pokračovat v dobrovolnické činnosti v nemocnici :) a Tejka svou první zkoušku zvládla také na jedničku, Petra se s ní chce věnovat canisterapii v LDN či dětském domově, přejeme hodně vykouzlených úsměvů ;)

Přidávám super fotky od Gabči Paulusové!