Dogfest 2015, Rori - Class 3, 1st place

DOGFEST 2015, Šala, Slovensko 

O víkendu jsme se s Rori zúčastnily parádních nočních dogdancingových závodů na Slovensku. Nápad zorganizovat závod až po setmění s umělým osvětlením se ukázal být naprosto briliantním, neboť celý den panovaly na fotbalovém hřišti čtyřicítky a to bych nezatančila ani já, natož Rori ve svém černém kožichu :) 

Byla jsem pozvána i jako rozhodčí, takže jsem posuzovala třídy FUN, Class 1 a Class 2. Fun třídy začínaly o něco dřív, ještě za zacházejícího slunka a oficiální závod začínal kolem deváté hodiny. Já s Rori jsme šly na řadu až kolem jedenácté. 

Myslela jsem, že bude Rori po pětihodinové cestě autem a celém dni sice ve stínu, ale v parnu, unavená, ale omyl. Byla naprosto úžasná, zatančila vesele až hravě. Strasně moc jsem si to užila, být na taneční ploše s ní, v záři reflektorů a vidět ten její nadšený výraz z každého povelu a pohybu. Troufám si říct, že to byla jedna z našich nejpovedenějších sestav :) Porota nás ohodnotila nádhernými známkami a my se umístily na prvním místě, nutno podotknout, že v nejvyšší Class 3 jsme byly jen dva týmy :) 

Ostatní nižší Class byly hezky obsazené a musím podotknout, že výkony, které jsem měla možnost vidět a i posoudit, byly moc pěkné. Pro některé závodníky se jednalo o jedny z prvních, ne li úplně první závody a musím říct, že nám roste parádní konkurence, jak v Čechách, tak na Slovensku! Jen tak dál a na viděnou za rok :)